Webhosting in regio
Antwerpen te Malle (Westmalle)

WEBHOSTING | WEBRUIMTE | WEBSITE HOSTING

Webhosting voor uw website nodig?

MDG promotions bv - Logo - webdesign - webhosting provincie antwerpen

WEBHOSTING DOOR MDG PROMOTIONS

Webhosting op maat voor uw WordPress, Joomla, Drupal, … websites.
  • Voor een professionele webhosting van je website kan u bij ons terecht. MDG promotions is geen gezichtsloze grote onderneming waar u zomaar een klant bent. We zijn klein, en dus kennen we uw project door en door. En kent u uw contactpersoon.
  • Onze webhosting ondersteunt bijna alle platformen. D.m.v het installatron pannel kan u alle ondersteunde platformen in een oogwenk installeren. Ontdek op de website van Installatron welke we allemaal ondersteunen. Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde platformen.

MDG Promotions ondersteund de voorinstallatie van een groot aantal webapplicaties zoals:

Sociaal Netwerk Software

Community software bevat nieuwsgroep systemen (ook bekend onder de naam bulletin boards of forums), gastboeken en mailinglijst applicaties.

Afbeeldingen en Bestanden

Afbeeldingen en bestanden bevatten afbeeldingsgalerijen en andere applicaties die u helpen bij het beheren van websiteafbeeldingen, muziek, video’s en andere media.

Content Management Systemen (CMS)

Alle CMS applicaties hebben de mogelijkheid om nieuws of blogs te beheren en allen hebben een sjablonen systeem dat het mogelijk maakt om uw eigen vormgeving te kiezen. 

Content Management Systemen vallen over het algemeen in een van de volgende groepen: Blogs (ook bekend onder de naam weblogs), CMSs Portalen (werkt met een pagina van 3 kolommen met modules die toegevoegd kunnen worden) and Frameworks (do-het-zelf systemen).

Webwinkel en Zaken doen

Web based zakelijke software bevat eCommerce systemen (webshop software) voor het draaien van een online winkel. Klantenservice systemen en project management systemen.

Als klant heeft u de volledige toegang tot uw hosting. U kan uw pakketen zelf beheren.
Heeft u ondersteuning nodig voor hosting gerelateerde zaken staan je 24/7 voor u beschikbaar

De hosting van uw website is cruciaal voor de toegankelijkheid ervan. U wil immers dat uw website altijd snel bereikt kan worden. Bovendien hebt u geen zin in complexe tariefplannen en blokkeringen van de dienstverlening als u toevallig een dag extra veel bezoekers hebt. Onze service als webhoster is eenvoudig: we zijn uw altijd-bereikbare, stabiele, betrouwbare en toegankelijke partner.

Bovendien geniet u van uitstekende kwaliteit: een top datacenter, à la carte oplossingen, a tot z services en meer dan twintig jaar ervaring in alles wat met hosting te maken heeft. En, niet te vergeten, 24/7/365 bereikbaarheid. Zelfs op feestdagen dus.

24/7 beschikbaarheid als troef

Bestaande klanten van MDG promotions bv hebben eveneens de mogelijkheid om mij als zaakvoerder 24/7 te contacteren. Ik zorg ook voor de eerste-lijns support in geval dat er zich problemen zouden voordoen. De sterkte hierin is dat ik als zaakvoerder steeds op de hoogte ben van wie u bent en welke services u afneemt.