MDG Promotions bv | WEBHOSTING | VPS HOSTING | CLOUD SERVERS | ONLINE WERKPLEK 

Webhosting en VPS hosting – Westmalle – Antwerpen – Kempen

Wat is webhosting?

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

 

WEBHOSTING BIJ MDG Promotions bv

MDG promotions heeft jarenlange ervaring in webhosting oplossingen en domeinnamen.

Webhosting op maat voor uw WordPress, Joomla, Drupal, … websites.

Voor een professionele webhosting van jouw website kan je bij ons terecht. MDG promotions is geen gezichtsloze grote onderneming waar je zomaar een klant bent.

 

Wat moet je moet weten over onze webhosting en cloud diensten?

Als klant heb je de volledige toegang tot jouw hostingaccount. Je kan jouw pakketen zelf beheren. Heb je ondersteuning nodig voor hosting gerelateerde zaken staan we 24/7 voor je beschikbaar

De hosting van jouw website is cruciaal voor de toegankelijkheid ervan. Je wil immers dat jouw website altijd snel bereikt kan worden. Bovendien hebt u geen zin in complexe tariefplannen en blokkeringen van de dienstverlening als je toevallig een dag extra veel bezoekers hebt. Onze service als webhoster is eenvoudig: we zijn uw altijd-bereikbare, stabiele, betrouwbare en toegankelijke partner.

Bovendien geniet je van uitstekende kwaliteit: een top datacenter, à la carte oplossingen, a tot z services en meer dan twintig jaar ervaring in alles wat met hosting te maken heeft. En, niet te vergeten, 24/7/365 bereikbaarheid. Zelfs op feestdagen dus.

Webhosting met ondersteuning  van talrijke toepassingen

Onze webhosting ondersteunt bijna alle platformen. D.m.v het installatron pannel kan je alle ondersteunde platformen in een oogwenk installeren. Ontdek op de website van Installatron welke we allemaal ondersteunen. 
Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde platformen.

C

Sociaal Netwerk Software

Community software bevat nieuwsgroep systemen (ook bekend onder de naam bulletin boards of forums), gastboeken en mailinglijst applicaties.

C

Afbeeldingen en Bestanden

Afbeeldingen en bestanden bevatten afbeeldingsgalerijen en andere applicaties die je helpen bij het beheren van websiteafbeeldingen, muziek, video’s en andere media.

C

Content Management Systemen (CMS)

Alle CMS applicaties hebben de mogelijkheid om nieuws of blogs te beheren en allen hebben een sjablonen systeem dat het mogelijk maakt om uw eigen vormgeving te kiezen. 

Content Management Systemen vallen over het algemeen in een van de volgende groepen: Blogs (ook bekend onder de naam weblogs), CMSs Portalen (werkt met een pagina van 3 kolommen met modules die toegevoegd kunnen worden) and Frameworks (do-het-zelf systemen).

C

Webwinkel en Zaken doen

Web based zakelijke software bevat eCommerce systemen (webshop software) voor het draaien van een online winkel. Klantenservice systemen en project management systemen.

DE VOORDELEN VAN Webhosting bij MDG

Certifiëring

De dataopslag is 2018 ISO 27001 en Nen 7510 gecertificeerd

C

Persoonlijke service

Als zaakvoerder neem ik persoonlijk met jou contact op. Zo kunnen we bepalen wat je nodig hebt en of je eventueel hulp nodig hebt met bepaalde onderdelen van het proces.

C

Beveiliging

Door een uitgebreide set aan beleidsregels, technologieën en regelingen kunnen we het gehele beveiligingspostuur versterken en beschermen we uw apps, gegevens en infrastructuur tegen potentiële bedreigingen.

C

Snelheid & prestaties

Onze webservers draaien op de nieuwste platformen. Deze platformen worden op regelmatige basis geüpgraded zodat we steeds mee zijn met de laatste technologieën.

C

24/7/356

Als klant krijgt je het persoonlijke gsm-nummer van de zaakvoerder. Zo heb je altijd direct contact met iemand die op de hoogte is van jouw afgenomen producten en diensten.

C

Flexibel

Heb je speciale wensen? Alles kan! Je hangt niet vast aan vaste pakketten. We kunnen jouw volledige hostingpakket op maat instellen.

C

Betrouwbaarder

Door dagelijkse back-ups van onze webservers is noodherstel in geval van een ramp gewaarborgd. Uw bedijfs-continuïteit is dus gegarandeerd. Ook redundante oplossingen zoals spiegeling naar andere datacenters versterkt de betrouwbaarheid.

Bij elk webhostingpakket inbegrepen

C

Onbeperkte dataverkeer

Onbeperkte subdomeinnamen

Onbeperkte domein forwarding

Onbeperkte domein pointers

Gratis Tiny SSL certificaat

Onbeperkte POP/IMAP accounts

Onbeperkte AutoResponders

Onbeperkte e-mail aliassen

24 / 7 / 365 e-mail ondersteuning

CGI/PHP & FTP/SFTP toegang

Onbeperkte Cron Jobs

DNS Control panel

Antispam Filtering

Firewall beveiliging

99.9% uptime garantie

Automatische dagelijkse back-up

Manuele back-up/restore

CMS :Joomla, WordPress, Drupal, …

Installatron web applicatie installer

MS Exchange Online Plans (optioneel per account)