Webdesign in regio

Antwerpen te Malle (Westmalle)

 

 

GRAFISCH ONTWERP, WEBDESIGN & SEO

webdesign partner nodig?

MDG Creativity biedt grafische diensten zoals webdesign, creatie websites, print, druk en reclame toepassingen in de regio Antwerpen - Gemeente Malle (Westmalle)
MDG promotions bv - Logo - webdesign - webhosting provincie antwerpen

MDG Creativity

MDG Creativity is onderdeel van MDG promotions bv en biedt grafische diensten aan voor web, print, druk en reclame toepassingen.

Webdesign op maat, WordPress websites & SEO in Malle

  • Professionele ontwerpen voor mooie creatieve websites in WordPress. In onze WordPress websites maken we gebruik van een zeer intuïtief en makkelijk te gebruiken thema zodat uzelf zeer veel vrijheid heeft om dingen zelf aan te passen via de back-end (Content Management System).
  • Ook websites op maat zijn mogelijk. Hiervoor gebruiken we een eigen CMS die speciaal wordt afgestemd op de op maat gemaakte functionaliteiten binnen uw website.
  • Bij het maken van uw website houden wij rekening met SEO (Search Engine Optimization) voor een zo goed mogelijke ranking. Verder vertellen we u wat u verder nog kan doen om uw ranking nog te verbeteren.

24/7 beschikbaarheid als troef

Bestaande klanten van MDG promotions bv hebben eveneens de mogelijkheid om mij als zaakvoerder 24/7 te contacteren. Ik zorg ook voor de eerste-lijns support in geval dat er zich problemen zouden voordoen. De sterkte hierin is dat ik als zaakvoerder steeds op de hoogte ben van wie u bent en welke services u afneemt.