MDG Promotions bv | SEO – Search Engine Optimisation | SEA – Search Engine Advertising

SEO en SEA optimalisatie voor je website

WAT zijn SEO en SEA?

Wat is SEO – Search Engine Optimisation

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. SEO kan een bedrijf concurrentievoordeel opleveren.

Bron: Wikipedia

 

Wat is SEA – Search Engine Advertising

Onder Search Engine Advertising wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

Bron: Wikipedia

SEO & SEA diensten

Bij het maken van een website implementeren wij standaard de basis SEO aan de hand van de content waarover de pagina gaat. Ook heeft de CMS een handige hulptool om u te helpen om de SEO nog te verbeteren. Natuurlijk kan u de SEO en SEA implementatie op uw website uit de hand geven aan MDG promotions bv.

C

Copywriting van website teksten

Een website met goede SEO is reeds een belangrijk punt. Maar teksten op maat geschreven door een copywriter is echter onmisbaar voor een professionele website.

Aan de hand van de beoogde relevante zoekwoorden worden de teksten geperfectioneerd voor jouw website om een hogere ranking te kunnen bekomen binnen Google.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte ivm copywriting.

C

SEO optimalisatie

Afgezien van de standaard SEO implementatie die we toevoegen in elke nieuwe website, kan MDG Promotions bv een veel dieper onderzoek doen om de zoekresultaten van jouw website te verbeteren. We gaan ervan uit dat dit best 3 maanden, na het live gaan van uw website, kan uitgevoerd worden. De zoekmachines hebben echter even tijd nodig om te indexeren.

We bekijken dan samen met jou op welke woorden je nog graag gevonden wil worden en hoe we de SEO van jouw website kunnen verbeteren. Dit doen we aan uurtarief. We raden aan dit 3 a 6 maanden op te volgen.

Wat doen we juist?

  1. Audit: we voeren een SEO audit uit.
  2. Zoekwoordenonderzoek: we kijken op welke woorden we beter moeten scoren
  3. Linkbuilding: Linken van en naar externe sites opzoeken ens suggesties geven. Eveneens creëren we meer kwalitatieve linken binnen jouw website.
  4. Meta: we bekijken de waarden van de Meta tags ( titel, description, H1 – H6)
  5. Copywriting: we schakelen een copywriter in om uw teksten te optimaliseren.
  6. Analyse: we doen een score analyse voor en na zodat u het verschil kan zien
C

SEA optimalisatie

MDG promotions bv helpt je graag verder met de implementatie van Facebook advertising en Woocommerce advertising in google van jouw website en producten. Zo kunnen we producten van jouw Woocommerce webshop in WordPress koppelen aan Google shopping. Hetzelfde geld voor het opzetten van je FB shopping. Vraag ons voor een vrijblijvende offerte.

Een maandelijkse opvolging kan op maat berekend worden.

Onze prijzen zijn zonder advertentiebudget gerekend. Voor dit tegoed vragen wij een surplus van 2%.