MDG Promotions bv | WERKWIJZE | STAPPENPLAN | NIEUWE KLANTEN | WEBDESIGN | GRAFISCH DESIGN

Werkwijze bij bestellen van nieuwe website of hosting ?

Werkwijze

Mijn werkwijze in het kort

Die is eenvoudig: ik bezoek jou ter plaatse, luister en interpreteer jouw wensen. We kijken samen naar de mogelijkheden om dit te realiseren. Door mijn breed professioneel verleden heb ik een grote know-how op zak. Ik kan me dus makkelijk in jouw wensen inleven. Dat scheelt tijd én budget.

Neem contact op met MDG.

Stappenplan voor nieuwe klanten

Afhankelijk van het project is dit de algemene werkwijze die we graag hanteren bij nieuwe klanten.

w

1. Eerste contact

Nadat je contact hebt opgenomen via het contactformulier, Whatsapp of telefoon krijgen we al een eerste beeld in welke diensten u geïnteresseerd bent. Zo kunnen we ons reeds voorbereiden op een eerste kennismakingsgesprek.

2. Kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jouw drijfveer is als ondernemer en welk online verhaal je wil overbrengen. We lichten alle behoeften van je onderneming verder uit. We geven je ook onze visie op het geheel om uiteindelijk tot een totaalbeeld te komen wat wél of niét van toepassing is voor jouw project.

h

3. Vrijblijvende offerte

Wij voorzien je binnen de 72uur van een vrijblijvende offerte. Ongeacht of het nu een totaalconcept of enkel om een professionele website gaat. Onze offertes zijn duidelijk zonder verborgen toestanden. Indien er meer diensten worden afgenomen kunnen we hier natuurlijk iets in de prijs doen voor jou.

N

4. Goedkeuring offerte

Na goedkeuring van jouw kant pinnen we de aanvangsdatum van jouw project vast in onze agenda. We werken hierbij graag met een voorschotfactuur van 35%. Na betaling zal uw website of project definitief in onze planning komen. Vervolgens starten we reeds met de uitwerking van jou professionele website. Het is belangrijk om ons alle materiaal en teksten te bezorgen voor de meegedeelde  aanvangsdatum.

5. Controle materiaal

Voor de aanvang van uw project zal MDG promotions nogmaals alle door jou aangeleverde materiaal onder de loep nemen om ons ervan te verzekeren dat we alles hebben. We overlopen ook opnieuw de diensten en elementen om te kijken of al jouw wensen nog steeds van toepassing zijn. Zo kunnen we, indien nodig, nog de nodige aanpassingen doorvoeren.
De onderlinge communicatie in deze fase is van zeer groot belang.

6. lancering / Online

Nadat  we jou project hebben afgerond en na jou volledige goedkeuring lanceren we jou professionele website, webshop, online dienst of project de wereld in. Wij doen altijd nog enkele final checks zodat we zeker zijn van een succesvolle lancering. Ook nadien kan je op ons blijven rekenen. MDG promotions is voor jou 24/7 bereikbaar.