Maak zelf je website met

WordPress en Divi

 

 

BOUW ZELF JE WEBSITE MET WORDPRESS & DIVI

Wil je zelf aan de slag met je eigen website?

Uw eigen website bouwen met WordPress?

Doelstelling
  • Het doel van dit pakket is om mensen die graag willen besparen op de ontwerpkosten een hand te kunnen toereiken zodat ze hun site zelf kunnen maken. Soms vormen alle technische aspecten zoals domeinnaam registreren, koppelen van SSL en daarna de webhosting en mailaccounts een drempel. MDG promotions bv komt hierbij te hulp. De volledige set-up doen wij voor u zodat u zorgeloos kan starten. Kosteloos !
  • Wij installeren het Divi thema en het enige wat u als leek dan nog moet doen is in uw CMS een template kiezen en deze inladen. Hierna kan u dan alle teksten en afbeeldingen aanpassen naar uw eigen content. Html kennis is er niet echt nodig. Enkel een beetje gezond verstand 🙂 We bieden u tal van hulpvideo’s om zelf makkelijk uw weg te kunnen vinden. Dit thema is zeer populair en er bestaan duizenden voorbeeld video’s op Google of de website van Eleganthemes om zelf uw vragen op te lossen. En geraakt u er echt niet uit? Helpen we wel even met de juiste tutorial te vinden voor u.

Neem een kijkje op de site jewebsitemakenmetwordpress.be en overtuig uzelf.

24/7 beschikbaarheid als troef

Bestaande klanten van MDG promotions bv hebben eveneens de mogelijkheid om mij als zaakvoerder 24/7 te contacteren. Ik zorg ook voor de eerste-lijns support in geval dat er zich problemen zouden voordoen. De sterkte hierin is dat ik als zaakvoerder steeds op de hoogte ben van wie u bent en welke services u afneemt.