MDG Promotions bv | DESIGN BUREAU | GRAFISCH ONTWERPER

Grafisch ontwerper – Design bureau te Westmalle

SPOT ON DESIGN IDEAS

We like to think out of the box!

Een grafisch ontwerper verzorgt de grafische vormgeving van drukwerk zoals brochures, affiches, verpakkingen en boekomslagen, digitale producten zoals websites, en ontwerpen voor gebruik in verschillende media, zoals een beeldmerk of huisstijl.

Binnen het ontwerp bepaalt de grafisch ontwerper de vormgeving van het product, waaronder lay-out (indeling), de typografie (lettersoorten, -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), het kleurgebruik en de illustraties en foto’s. Op basis van de wensen van de klant maakt de artdirector of grafisch ontwerper een conceptontwerp, dat gepresenteerd wordt aan de opdrachtgever. Vervolgens wordt het concept door de grafisch ontwerper met behulp van professionele grafische software uitgewerkt tot eindproduct .

 

GRAFISCHE DESIGNS

Bij grafische ontwerpen is het belang te weten of het u gaat om uw naambekendheid, of u een reactie wil uitlokken of kortom de aandacht wil trekken.

Aan de hand van de juiste koptekst, beeldselectie kan u de juiste prikkels stimuleren om uw doel te bereiken.

 

Prijzen voor grafisch ontwerp

Neem contact met ons op voor een prijsberekening. De prijs voor het grafisch ontwerp is afhankelijk van de omvang van het project.

 OVERZICHT VAN ONZE GRAFISCHE DIENSTEN/Ontwerpen

C

Reclameborden en spandoeken

Ontwerpen van reclamepanelen en reclamedoeken vereist creatieve en technische vaardigheden. MDG Promotions bv kan u perfect tegemoet komen met betrekking tot het ontwerp voor uw reclame campagne. Ongeacht het doel waarvoor u wenst te adverteren kunnen wij voor u de reclame uitwerken voor borden of andere in en outdoor toepassingen. Het is mogelijk om door ons enkel het grafisch design te laten uitvoeren volgens de door u opgegeven afmetingen en instructies. U kan ons ook de vrije loop laten waarbij wij onze creativiteit gebruiken om u te verbazen.

C

Visite - NAAMKAARTJES - BUSINESSCARDS

Een visitekaartje geeft door zijn uitvoering en inhoud een eerste indruk van de betreffende persoon.

Visitekaartjes worden zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt en soms ook eenmaal gevouwen. De gebruikte papiersoort is meestal 250 t/m 300 g/m2; soms worden de kaartjes in creditkaartformaat gedrukt op al dan niet afbreekbaar of biologisch plastic.

Voor bescherming kunnen visitekaartje worden gelamineerd met behulp van een lamineerapparaat en passende plastic hoesjes.

Aangezien visitekaartjes worden gebruikt vanuit het oogpunt van relatiemarketing wordt soms het onderscheidend vermogen van belang geacht en ontstaan er zo creatieve, unieke uitingen.

C

Logo & Corporate identity "BRANDING"

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is de bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe.

In de enge definitie is een huisstijl de visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl.

Lees meer over “Branding”

C

Autoreclame - Belettering

Zelfklevende letters, volledige tekstblokken en/of logo’s worden op maat uitgesneden in folie.
We voorzien deze van een overdracht tape om eenvoudig en snel te kleven. Door een diversiteit van folie-kwaliteiten kunnen we een totaalaanbod aanbieden volgens uw wensen voor alle mogelijke doeleinden. Bv.: Belettering van panelen, auto’s, vrachtwagens, boten, werfpanelen, immo borden, beursstanden, etalages, solden & promo teksten enz.

Lees meer over autobelettering en autoreclame

C

Folders, Stickers & flyers

Maak reclame voor je bedrijf of evenement met full-colour flyers van hoge kwaliteit. Heeft u stickers of flyers  nodig? We zorgen voor ontwerp en druk van uw flyers en stickers.

C

Online beeldmateriaal

Social media is “indien krachtig naar voor gebracht” een succesvol kanaal om meer mensen kennis te laten maken met uw merk, producten of diensten. Foto’s “de perfecte foto’s” spelen daarbij een crusiale rol.

Wij werken met Officiele databanken voor aankoop van uw beeldmateriaal zodat u over de nodige rechten beschikt ivm het online gebruik van deze preofessionele afbeeldingen.

Lees meer over “Sociale Media & Reclame”