MDG Promotions bv | LOGO ONTWERPEN | DESIGN | BRANDING | ONTWERP VAN HUISSTIJL

Branding en logo design te Westmalle

BRANDING | LOGO DESIGN

Let’s Shake it up !

 

Wat is Branding?

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is de bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe.

In de enge definitie is een huisstijl de visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl.

 

Gebruik van Branding?

Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc. Dat hier en daar wordt afgeweken van de standaardspelling, bijvoorbeeld bij het hoofdlettergebruik door zogenaamde “camel case” (vermenging in één woord van hoofd- en kleine letters), is een bewuste keuze in naam van de creatieve vrijheid en in het licht van de variatie bij het verwerken van teksten door middel van de computer.

 

Prijzen Branding

Neem contact met ons op voor een prijsberekening. De prijs voor het ontwerp van een huisstijl is afhankelijk van de omvang van het project.

Een huisstijl wordt vaak vastgelegd in een huisstijlhandboek.

Bij grote ondernemingen bewaakt doorgaans de communicatieafdeling de huisstijl. Dit kan uiteenlopen van het aanreiken van hulpmiddelen om consistent naar buiten te treden (zoals powerpoint-templates en digitale logo-bibliotheken) tot een meer politionele rol waarbij toegezien wordt op naleving van interne richtlijnen. MDG Promotions kan voor u het huisstijlhandboek of de corporate identity fiche aanleveren op aanvraag.

MDG Promotions bv - Branding - logodesign
MDG Promotions bv - Branding - logodesign
MDG Promotions bv - Branding - logodesign