MDG Promotions bv | ZELF WEBSITE of WEBSHOP BOUWEN | DIVI BUILDER | WORDPRESS

Bouw je eigen website met WordPress on onze handige webbuilder

ZELF AAN DE SLAG MET JE EIGEN WEBSITE?

Probeer onze “Bouw je eigen website”  zelf uit!

 

Waarom je eigen website bouwen?

Het doel van dit pakket is om mensen die graag willen besparen op de ontwerpkosten een hand te kunnen toereiken zodat ze hun site zelf kunnen maken. Deze handige webbuilder laat je toe om makkelijk en zonder kennis van code een mooie professionele website te bouwen. Hij is intuïtief, snel en vooral heel duidelijk. Hij beschikt over tal van bruikbare premade lay-outs voor als je snel van start wil gaan. Je kan dan gewoon de teksten en afbeeldingen aanpassen.  Divi ondersteunt ook de Woocommerce plug-in zodat je snel een eenvoudige online shop kan opzetten.

Soms vormen alle technische aspecten zoals domeinnaam registreren, koppelen van SSL en daarna de webhosting en mailaccounts een drempel. MDG promotions bv komt hierbij te hulp. De volledige set-up doen wij voor u zodat u zorgeloos kan starten. Kosteloos !

Zelf je website bouwen met WordPress en Divi

WAT DOET MDG PROMOTIONS VOOR U?

Set-up van WordPress webhosting, het koppelen van je domeinnaam, technische instellingen, SSL, mail settings of plug-in? Wij doen de volledige set-up zodat je zorgeloos kan starten.

Het enige wat u als leek dan nog moet doen is in uw CMS een template kiezen en deze inladen. Hierna kan u dan alle teksten en afbeeldingen aanpassen naar uw eigen content. Html kennis is er niet echt nodig. Enkel een beetje gezond verstand ?.

We bieden u tal van hulpvideo’s om zelf makkelijk uw weg te kunnen vinden. Dit thema is zeer populair en er bestaan duizenden voorbeeld video’s op Google of de website van Eleganthemes om zelf uw vragen op te lossen.

En geraakt u er echt niet uit? Helpen we wel even met de juiste tutorial te vinden voor u.

Neem een kijkje op de site jewebsitemakenmetwordpress.be en overtuig uzelf.

 

Bekijk hieronder de engelstalige introductiefilm van DIVI. Dit geeft je snel een duidelijk beeld.

Promo Movie

Interesse om je eigen website te bouwen?